El passat dijous, 13 d’octubre, va tenir lloc en el restaurant Xerta, del hotel Ohla de Barcelona, la presentació del cava Rotary d’enguany, i que va ser escollit en una cata a cegues, el Maria Rigol Ordi Reserva Brut Nature Ecològic 2017.

Va ésser un èxit, doncs amb motiu de la covid, l’aforament era de 60 persones i vam fer ple.

Van assistir varis Past Governadors, el Governador actual José Antonio Riquelme, i l’assistenta del governador, Carolina Messegue, també va ser present en Julio Sorjuz.

Vem tindre la representació de molts clubs de Barcelona i de la resta de Catalunya.

Es van entregar diplomes de reconeixement a les persones i clubs que mes cava havien venut la campanya passada, per les persones Marc Gomperts i Carlos Wienberg, del Club Rotary Pedralbes, recollint els diplomes Michael di Carpio,  també del mateix Club, i en tercer lloc Jose Antonio Fuentetaja, del Club E-2203 i Mediterrani.

Per Clubs el guanyador va ser el Rotary Club de Barcelona, seguit pels Rotary Club d’Olot i Rotary Club de Gijon.

Es va fer la entrega del taló per import de 12.630 €, al Comité Distrital de la  Fundació Rotaria, que va recollir el seu President Angel Aranjuelo, del Rotary Club de Pamplona, sent lliurat pel representant de la Cava Roger Goulart, Pedro Muñoz.

El soci i macero del Rotary Club de Barcelona, Josep Martorell, va llegir un poema que va escriure per l’ocasió, titulat «Ceps i Cava».

Va presentar el cava guanyador, Anaïs Manobens, neta de Maria Rigol Ordi, que ens va ilustrar sobre les característiques del nou cava.

La cava va obsequiar als presents amb la degustació del seu cava i unes tapes servides pel restaurant Xerta

Va tancar l’acte el Governador Jose Antonio Riquelme, amb unes sentides paraules.

comprar  aquí 

El pasado jueves, 13 de octubre, tuvo lugar en el restaurante Xerta, del hotel Ohla de Barcelona, ​​la presentación del cava Rotary de este año, y que fue elegido en una cata a ciegas, el Maria Rigol Ordi Reserva Brut Nature ecológico 2017.

Fue un éxito, pues con motivo de la covid, el aforo era de 60 personas e hicimos pleno.

Asistieron varios Past Gobernadores, el Gobernador actual José Antonio Riquelme, y la asistenta del gobernador, Carolina Messegue, también estuvo presente en Julio Sorjuz.

Tuvimos la representación de muchos clubes de Barcelona y del resto de Cataluña.

 

Se entregaron diplomas de reconocimiento a las personas y clubes que mas cava habían vendido la campaña pasada, por las personas Marc Gomperts y Carlos Wienberg, del Club Rotary Pedralbes, recogiendo los diplomas Michael di Carpio, también del mismo Club, y en tercer lugar Jose Antonio Fuentetaja, del Club e-2203 y Mediterráneo.

Para Clubes el ganador fue el Rotary Club de Barcelona, ​​seguido por los Rotary Club de Olot y Rotary Club de Gijon.

Se hizo la entrega del talón por importe de 12.630 €, el Comité Distrital de la Fundación Rotaria, que recogió su Presidente Angel Aranjuelo, del Rotary Club de Pamplona, ​​siendo entregado por el representante de la Cava Roger Goulart, Pedro Muñoz.

El socio y Macero del Rotary Club de Barcelona, ​​Josep Martorell, leyó un poema que escribió para la ocasión, titulado «Ceps i Cava».

Presentó el cava ganador, Anaïs Manobens, limpia de María Rigol Ordi, que nos ilustrar sobre las características del nuevo cava.

La cava obsequió a los presentes con la degustación de su cava y unas tapas servidas por el restaurante Xerta.

Cerró el acto el Gobernador Jose Antonio Riquelme, con unas sentidas palabras

comprar aqui Maria Rigol Ordi Reserva Brut Nature Ecològic 2017.